OLYMPUS DIGITAL CAMERABenvinguts a l’espai web de la Fundació Ulls del món.

En aquest web trobareu informació detallada de qui som, quins són els nostres objectius i principis, quines activitats duem a terme i com podeu col·laborar amb nosaltres.

Navegant per les pàgines del web pretenem que feu una mirada cap als països pobres i que veieu un sentit a les activitats que des de la Fundació duem a terme amb convicció, determinació i perseverança.

Des d’Ulls del món posem un gra de sorra en el progrés sanitari de les poblacions amb les quals col·laborarem, contribuint al desenvolupament òptic i oftalmològic d’aquests països.

Us encoratjo a tots a prendre part en el deure solidari de col·laboració que tenim les societats del nostre entorn envers els països més pobres i a sumar-vos a l’aposta per a la cooperació internacional en matèria sanitària que des de l’any 2001 estem impulsant a través de la Fundació.

En paraules del Dr. Borja Corcóstegui, vicepresident de la Fundació, “encara queden moltes persones per atendre, molts ulls per explorar, moltes cataractes per operar, molts tracomes per curar, moltes persones per capacitar…” I continuarem treballant per combatre i prevenir aquestes situacions.

Per fer-ho possible, esperem continuar comptant amb la col·laboració de moltes persones (oftalmòlegs, instrumentistes, optometristes, logístics, fons de cooperació, entitats, cases comercials, laboratoris, adherits i donants), sense l’esforç de les quals les actuacions que duu a terme la Fundació no serien possibles. A tots, senzillament, moltes gràcies per la dedicació i la confiança.

Junts, continuem obrint els ulls al món.

Rafael Ribó
President