Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona el 2010, va realitzar la seva especialització en oftalmologia a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa (Barcelona) i a l’Hospital Sant Joan de Déu (Barcelona). Al 2013 va obtenir la validació internacional amb els exàmens de l’International Council of Ophthalmology. Posteriorment, va completar la seva formació en malalties de la superfície ocular, còrnia i cataracta visitant hospitals a Noruega (Bergen), França (Rouen), Anglaterra (Nottingham) i India (Chennai).

Els seus inicis professionals van tenir lloc a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, on actualment és directora del Departament de Còrnia i Segment Anterior. L’any 2016 va començar a treballar a l’Institut de Microcirugia Ocular (IMO) com a part del Departament de Còrnia i del Comitè Ètic. Des de 2023 forma part de l’equip de còrnia, cataracta i cirurgia refractiva al Centre d’Oftalmologia Barraquer.

En l’àmbit de la docència, ha estat professora del Màster en Còrnia, Cataracta i Cirurgia Refractiva de l’IMO (UAB) i professora dels metges interns residents a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa (UB). Membre del Col·legi de Metges de Barcelona, del SECOIR (Sociedad Española de Cirugía Ocular y Refractiva), del ESCRS (European Society of Cataract and Refractive Surgery), de la SCO (Societat Catalana d’Oftalmologia) i actual membre del Comitè  Executiu d’Aniridia-NET.EU.

Ha participat com a ponent en nombroses conferències nacionals i internacionals, a més de ser autora de diverses publicacions. Destaca també la seva participació en diversos projectes de recerca en malalties de la superfície ocular tant a nivell nacional com europeu.

Ha participado como ponente en numerosas conferencias nacionales e internacionales, además de ser autora de diversas publicaciones. Destaca también su participación en varios proyectos de investigación en enfermedades de superficie ocular, tanto a nivel nacional como europeo.

Data de nomenament: 28/06/2021