L’Hospitalet del Llobregat, 1936. És llicenciat en Dret per la Universitat de Deusto i advocat del Col·legi de Barcelona. La primera etapa professional la va dedicar a la docència, exercint com a professor de Dret Administratiu a la Universitat de Barcelona.

El 1973 va fer el salt a la política, i es va convertir en alcalde de l’Hospitalet de Llobregat. Paral·lelament, des del mateix any és vicepresident de la Corporació Metropolitana de Barcelona fins al 1977. En finalitzar el mandat d’alcalde va accedir al Congrés espanyol, on va ser diputat durant la primera legislatura. En els últims anys de la dècada dels setanta va ser també director general d’Administració local del Ministeri d’Administració Territorial i membre del Comitè Director per a Assumptes Locals i Regionals del Consell d’Europa.

Durant la legislatura 1980-1984 va esdevenir diputat al Parlament de Catalunya, on va ocupar el càrrec de portaveu del grup parlamentari Centristes de Catalunya-UCD. Posteriorment va ser membre de la Comissió Mixta de Transferències entre l’Administració de l’Estat i la Generalitat, així com vicepresident executiu del Comitè Assessor per a l’Estudi de l’Organització de l’Administració de la Generalitat de Catalunya.

Ha estat subdirector general de la Compañía Española de Seguros y Reaseguros de Crédito y Caución, del 1967 fins a l’any 2002, membre de l’Ateneu Barcelonès (1998-2003) i en l’actualitat és president de GVC Gaesco Pensiones.

Data de nomenament: 11/06/2003