Miquel Barceló – Ulls del Mali

Miquel Barceló explica en aquest vídeo per què va voler donar suport al projecte que Ulls del món té a Mali.  


Revisions oculars a les escoles de Bolívia

Agraïment dels directors dels centres escolars d’El Alto per les revisions oculars a les escoles realitzades per Ulls del món.


Ulls de Bolívia · Gabor · Minimal Films

Ulls del món va contactar amb Sebastián Alfie de Minimal Films per a que filmés un vídeo sobre el programa Ulls de Bolívia al municipi d’El Alto. Buscant equips per rodar Sebas va conèixer a Gabor, un director de fotografia retirat que va perdre la vista fa deu anys i li proposa ser el seu […]


Aitana Sánchez-Gijón s’uneix a la campanya ULLS DEL DESERT

Aitana Sánchez-Gijón s’uneix a la campanya ULLS DEL DESERT i demana que t’hi sumis tu també! Evitem la ceguesa al Sàhara. Envia SAHARA al 28014


Ulls de Bolivia, els inicis

Imatges del viatge de prospecció del programa de cooperació oftalmològica Ulls de Bolivia, que la Fundació Ulls del món desenvolupa des de l’any 2003 en el municipi de El Alto i la sea àrea d’influència.


Ulls de Moçambic

Vídeo del projecte de cooperació oftalmològica Ulls de Moçambic, que la Fundació desenvolupa al país africà.


Ulls del Sàhara

El responsable del Servei Oftalmològic de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD), Hamudi Mojtar, explica l’ atenció òptica i oftalmològica que Ulls del món ofereix als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, en el marc del programa Ulls del Sàhara.


Obrint els Ulls al Sàhara

Una dona saharaui explica com ha recuperat la visió gràcies al treball de la Fundació Ulls del món en el marc del projecte de cooperació oftalmològica Ulls del Sàhara.


La Nit dels Ulls del món 2011

Imatges del sopar solidari que la Fundació Ulls del món va organitzar el 25 de novembre al MNAC de Barcelona


Ulls de Mali

Video del projecte de cooperació oftalmològica Ulls de mali, que la fundació Ulls del món desenvolupa al país africà. Apareixen imatges de Miquel Barceló, artista compromés amb la Fundació i amb la població de Mali.