Campaña de donación de gafas Ulls de MaliSovint els problemes d’aprenentatge van lligats a problemes visuals. I encara que unes simples ulleres poden ser la solució, en algunes zones sense recursos aconseguir-les no resulta gens fàcil. Per això són tan ben acollides les campanyes de donació en els centres educatius.

El passat mes de desembre, Ulls de Mali va fer el lliurament de 162 ulleres correctores a alumnes d’entre 6 i 17 anys, de les Acadèmies de Douentza i Mopti a la regió de Mali. Aquestes acadèmies compten amb uns Centres Educatius de Suport a les poblacions de Bandiagara, Bankass, Koro, Sokoura, Sévaré, Tenenkou, Djenné i Mopti.

La donació es va realitzar amb el suport d’un conseller pedagògic, un director coordinador dels grups escolars i el director de cadascuna de les escoles.

A l’Acadèmia de Douentza van ser 109 els alumnes beneficiaris (49 a Bandiagara, 18 a Bankass, 18 a Koro, i 24 a Sokoura), i a l’Acadèmia de Mopti 53 alumnes (15 a Djenné, 16 a Mopti, 7 a Sévaré, 15 a Tenenkou).

Gràcies a aquesta donació, més d’un centenar de nens i nenes tindran l’oportunitat de millorar la seva salut visual, la seva qualitat de vida i la seva escolarització.