General Optica

La Fundació Ulls del món i General Optica acaben de renovar l’acord de col·laboració signat l’any 2003 i que permet a les dues parts col·laborar per tal de millorar la qualitat de vida de milers de persones amb deficiències visuals als països més pobres del món.

L’acte de signatura de l’acord va tenir lloc el passat 16 de juliol, a la seu central de General Optica, a Barcelona, i va anar a càrrec del conseller delegat de General Optica, Jordi Fontcuberta i del president d’Ulls del món, Rafael Ribó. A l’acte també van assistir-hi José Martínez, director de Marketing a General Optica i Núria Ramon, directora general d’Ulls del món.

En aquesta ocasió, Ulls del món va aprofitar per lliurar una placa d’agraïment a General Optica per la seva implicació i la del seu personal en les actuacions d’Ulls del món sobre el terreny i el seu compromís de més d’onze anys amb la lluita contra la ceguesa evitable.

Jordi Fontcuberta va agrair la donació de la placa i va avançar la seva voluntat d’ampliar properament la seva contribució a Ulls del món per tal de garantir el Dret Universal a la Visió.