El 8 de maig el Consell Assessor de la Fundació es va reunir per analitzar, entre altres temes, els resultats i la projecció de la campanya 500.000 + 500.000, implementada al llarg dels últims mesos. Amb aquesta iniciativa, en la que personalitats cèlebres i anònimes que han patit problemes oculars apel·len al compromís de tota la societat compartint les seves pors en relació amb la pèrdua de visió, la Fundació es va marcar com a objectiu guanyar notorietat, sensibilitzar la població i evitar la ceguesa de 500.000 persones més en els propers 5 anys, gràcies a la col·laboració de la ciutadania i de les empreses.

Van assistir a la reunió Rafael Ribó, Núria Ramon, Vicenç Capdevila, Borja Corcóstegui, Jordi Fontcuberta, Lluís Reverter, Ferran Rodés i Xavier Trias.

El Consell, que es reuneix com a mínim un cop l’any i s’encarrega d’assessorar sobre aquells temes de visibilitat i finançament que afecten la Fundació, té previstes pròximament altres sessions de treball per debatre, per exemple, sobre les bases el nou pla estratègic d’Ulls del món.

La trobada va ser possible gràcies al suport de la Casa Vicens que va cedir la sala per la reunió i va oferir als membres del Consell una visita guiada per aquest magnífic edifici modernista situat a Barcelona i construït per Antoni Gaudí. Durant la visita es va poder admirar cada detall de la casa i l’acurada restauració que s’ha dut a terme.