La Fundació ha escollit l’emblemàtica Sagrada Família per celebrar el seu onzè aniversari, una jornada en la qual vol agrair el suport rebut per totes les persones voluntàries, col·laboradores i donants que fan possible els projectes de cooperació al desenvolupament oftalmològic que té en marxa en benefici de les poblacions més desfavorides del món.

L’activitat tindrà lloc el dijous 5 de juliol a partir de les set de la tarda i constarà d’una visita guiada al temple d’Antoni Gaudí, una de les principals joies arquitectòniques del nostre país i que cedeix a la Fundació la possibilitat de visitar-la de forma solidària. L’acte estarà encapçalat pel president i el vicepresident de la Fundació, Rafael Ribó i Borja Corcóstegui; també hi serà present la directora general, Núria Ramon, i la resta de membres de l’equip.

L’aniversari d’Ulls del món s’ha convertit amb el anys en una data ineludible al calendari. En les deu edicions anteriors, ha visitat espais tan destacats de la ciutat de Barcelona com el Museu Picasso, el Palau de la Música, la Fundació Tàpies, el Parlament de Catalunya o el Camp Nou.