Barcelona, 1943. És membre del Consell per als Assumptes Econòmics de l’Arquebisbat de Barcelona, patró de la Fundació Amatller d’Art Hispànic i patró de la Fundació Pau Casals.

Durant la seva trajectòria política ha desenvolupat els següents càrrecs i funcions: regidor conseller de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Barcelona (1979-1983), vicepresident de la Fira de Mostres de Barcelona (1979-1983), president del Patronat Municipal de Turisme de Barcelona (1979-1983), director General de Relacions Informatives i Socials de Defensa (1982-1991) i membre del Consell d’Administració de l’EXPO-92. Durant els anys 1991-1993 va ser secretari general de Coordinació i Serveis de la Presidència del Govern de l’Estat Espanyol i des del 1993 fins al 2013, secretari general de la Fundació “La Caixa”. Fins al febrer de 2017, ha participat com a vocal al Consell d’Administració del Patrimoni Nacional.

Reverter ha rebut diverses condecoracions nacionals de la Gran Creu de diferents ordres (mèrit civil, militar, naval, aeronàutic, totes amb distintiu blanc), així com la medalla Institucional Barcelona 92 o la medalla d’Or de la Fira Oficial i Internacional de Mostres de Barcelona. També disposa del Títol d’Honor de Promotor de Mèrit de Relacions Públiques de la Universitat de Barcelona.

Ha estat distingit també amb condecoracions estrangeres entre les quals destaca el cavaller Comanador de l’Ordre de l’Imperi Britànic o els títols de Gran Oficial de diferents ordres (del Mèrit de la República Federal d’Alemanya, de la República Italiana, del Llibertador Simón Bolívar de la República de Veneçuela o de l’Estrella del Regne de Jordània, entre d’altres).