Vicenç CapdevilaMinuciós, enèrgic, valent, compromès, Vicenç Capdevila i Cardona ha estat un puntal d’Ulls del món, que s’ha vist sacsejat amb la trista notícia de la seva defunció el passat 21 de març.

Des dels inicis, l’any 2001, ha estat al costat de Rafael Ribó i Borja Corcóstegui liderant la Fundació. Secretari del Patronat des de l’any 2009 i membre del Consell Assessor des de la seva creació, l’any 2013, ha estat part de les grans fites assolides per Ulls del món en la lluita contra la ceguesa evitable en els territoris més vulnerables.

Des de la Fundació volem reconèixer la seva disponibilitat per posar els seus coneixements jurídics i la seva llarga experiència en gestió al servei de l’entitat i de totes i tots els professionals que hi treballem, donant consell i aportant el seu punt de vista.

També volem agrair la seva implicació personal i la de la seva família, especialment de la seva dona Maria Rosa, en totes les activitats i iniciatives dutes a terme els darrers anys.

A Ulls del món el recordarem com una persona propera, sàvia, destra i que es feia estimar. Gràcies, Vicenç, per la teva dedicació i contribució solidària a la Fundació. Adeu. Et trobarem a faltar!