La celebració del Dia Mundial de la Visió el 12 d’octubre va ser el punt de partida per a la coordinació de diferents activitats solidàries a Donostia durant els mesos d’octubre i novembre per promoure el compromís de la ciutadania basca a favor del dret universal a la visió:

Exposició fotogràfica Ulls d’Inhambane de la fotoperiodista Elisenda Pons a Okendo Kultur Etxea, del 16 d’octubre al 18 de novembre, per sensibilitzar sobre la necessitat d’apropar l’atenció ocular a la població més vulnerable de Moçambic.

Grup de persones en una escalinata

Projecció de la pel·lícula documental Gabor a Okendo Kultur Etxea, el 19 d’octubre, a la quan van assistir 50 persones que van conèixer la història de superació i esperança que té com eix el projecte d’Ulls del món a Bolívia.

Jornada Solidària el 21 d’octubre amb una visita guiada al Palacio de Miramar i un  fantàstic dinar a la societat gastronòmica Istingorra de Donostia en la qual van participar 100 persones. Gràcies a les seves aportacions, juntament amb les d’altres persones donants que van adquirir fila zero, es van recaptar en total 7.775€ destinats a combatre la ceguesa evitable.

Concert Solidari a la Catedral del Buen Pastor de Donostia el 18 de novembre, amb la col·laboració de la comunitat parroquial del Buen Pastor i de tres agrupacions musicals de reconegut prestigi: Mariaren Bihotza Abesbatza, Eskifaia i Errenteriako Musika Banda. En aquesta activitat de sensibilització es van donar a conèixer les activitats desenvolupades per la Fundació a més de 600 persones que van omplir la catedral i es van recaptar 2.181,30€ per donar suport al nou centre d’oftalmologia de Rabuni, als campaments de persones refugiades sahrauís.