El grup d'estudiants de cuina i pastisseria solidarisEl Julen, la M. José, el Juan, la Irantzu, l’Emily, el Jose i l’Ángela formen el grup d’educació especial d’auxiliar de cuina i pastisseria del CI Burlada FP de Navarra i han dedicat una venda de les seves elaboracions a realitzar una aportació solidària a Ulls del món / Munduko begiak.

Juntament amb la Raquel, professora de pedagogia terapèutica; l’Aitor, intèrpret de llengua de signes i el Manolo, el professor tècnic de cuina, treballen en el projecte formatiu “Jo t’ho guiso, tu t’ho menges”, per vendre les elaboracions que realitzen al taller de cuina i generar un benefici que aporten a projectes solidaris.

Aquest any van decidir donar suport a la Kalejira Solidarioa que es celebrava el 14 de març per recaptar fons per a Munduko begiak i que finalment es va haver d’anul·lar pel confinament i l’estat d’alarma del coronavirus. De tota manera, com ja havien realitzat l’elaboració de magdalenes, rosquilles i melmelades per vendre-les dins el centre a professors i alumnes, van recaptar prop de 800€ que es destinaran als programes de lluita contra la ceguesa evitable de la Fundació. El mateix centre de formació i la Fruiteria Eli van proporcionar tota la matèria primera.

Ulls del món agraeix enormement aquest tipus d’iniciatives solidàries que sempre són molt benvingudes, ja que ens ajuden a anar sumant i a fer créixer els nostres projectes de cooperació.