Samarreta amb logo Yeux du mondeParafrasejant Eduardo Galeano “molta gent petita, a llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món” i això és exactament el que han fet fins ara i segueixen fent centenars de voluntaris i voluntàries que, en algun moment de les seves vides, han decidit aportar el seu temps, la seva experiència i els seus coneixements a lluitar contra la ceguesa evitable en alguns dels territoris més vulnerables del món.

La teva ajuda segueix sent imprescindible! I en aquest moment necessitem, més que mai, del teu compromís i disponibilitat per tirar endavant els nostres projectes de cooperació; sobretot, a la seu d’Ulls del món, a Barcelona, on es plantegen, monitoritzen i avaluen les activitats que es desenvolupen sobre el terreny.

En un moment en el qual les restriccions per a desplaçar-nos són globals i la incertesa sobre l’obertura de fronteres és molt gran, et necessitem a les oficines d’Ulls del món per seguir transformant vides!

Per això, si disposes d’entre 5 i 20 hores setmanals, domines les eines ofimàtiques, ets una persona ordenada i metòdica i et ve de gust participar en el seguiment dels projectes de cooperació oftalmològica (des de la seva presentació a convocatòries fins a la justificació als diferents finançadors) contacta amb nosaltres. T’esperem al carrer Tamarit!

Junts seguirem obrint els ulls al món.