Dues dones del Banco de Óculos de Vilankulo reben material de suport de la Fundació Nando & Elsa Peretti Fa pocs dies va morir Elsa Peretti, revolucionària en el disseny de joies, estendard de Tiffany, defensora de la cultura i els drets humans, i filàntropa. La seva mort deixa un buit en moltes persones a Catalunya -la seva terra d’acollida- i també un llegat extraordinari en creativitat, generositat i solidaritat. A Ulls del món en podem donar bona fe.

L’any 2019, The Nando & Elsa Peretti Foundation, entitat que l’Elsa va crear en honor al seu pare, va donar suport al projecte Ulls de Moçambic, que implementa la Fundació Ulls del món en aquest país de l’Àfrica Subsahariana des de l’any 2003. Gràcies a l’ajuda de The Nando & Elsa Peretti Foundation, Ulls del món ha continuat incrementant el nombre de pacients atesos en tots els districtes de la província d’Inhambane, principalment a través de cirurgies de cataractes i promovent l’equitat de gènere.

Elsa Peretti, a través de la Fundació, ha deixat incomptables empremtes com aquesta arreu del món. Un llegat d’inestimable valor humà.

A Ulls del món esperem tornar a comptar aviat amb el suport de The Nando & Elsa Peretti Foundation en la promoció del dret a la salut, com a continuïtat de la sensibilitat i l’altruisme de la seva impulsora.