El president de la Fundació i el d'ESASU signant l'acord

El passat 21 de novembre la European School Advanced Studies in Ophtalmology – ESASO i la Fundació Ulls del món van signar un acord per tal de continuar treballant per assolir una col·laboració estable que permeti millorar la formació dels professionals de cada un dels territoris en els que Ulls del món desenvolupa els seus programes.

La signatura va anar a càrrec pel Dr. Giuseppe Guarnaccia i el Sr. Rafael Ribó, com a presidents d’ESASO i Ulls del món respectivament. I al acte van assistir Giorgio Maric i Silvana Redemagni en representació de Lugano, ciutat on té la seu ESASO, així com Luca Jelmoni , director de l’Hospital Regional de Lugano, Lorenzo Leoni, director de la Fundació AGIRE i diversos membres d’ESASO com Fabio Nicoli i Simona Fertilio. Per part de la Fundació Ulls del món, van estar presents el Dr. Borja Corcóstegui com a vicepresident d’ambdues organitzacions, Vicenç Capdevila, Secretari del Patronat i la directora general, Núria Ramon.

ESASO és una fundació suïssa independent i pionera en la formació oftalmològica que té com a missió proporcionar formació de postgrau combinant-la amb l’experiència pràctica, amb la finalitat de millorar la pràctica clínica i quirúrgica dels especialistes.

Posteriorment els membres de ESASO van assistir al sopar solidari de La Nit dels Ulls del món, a Mas Marroch-Celler de Can Roca.

_98B5356