Ulls del món va posar en marxa l’any 2008 el seu projecte Visions, un fons artístic que conté pintura, escultura, obra gràfica, fotografia i videoart. Gairebé 90 obres que més de 60 reconeguts artistes contemporanis han donat solidàriament a la Fundació.

El Fons d’Art es va iniciar amb 28 fotografies de Manel Esclusa realitzades al Sàhara el 2006. Amb poc temps la col·lecció es va anar ampliant amb peces d’artistes com Antoni Tàpies, Andreu Alfaro, Miquel Barceló, Jaume Plensa, Lita Cabellut, Miguel Mont, Marina Núñez, Joan Pere Viladecans, Antoni Llena o Cristina Iglesias, entre molts altres  que han donat obres a la Fundació com a mostra del seu compromís amb la defensa del Dret Universal a la Visió.

La solidaritat d’aquests artistes, i la teva, permeten que Ulls del món segueixi donant visió a milers de persones. L’import íntegre de les obres es destina als projectes de la Fundació a Mali, Moçambic, Bolívia i els campaments de refugiats i refugiades sahrauís de Tindouf (Algèria). Comprant-les aconseguiràs que la ceguesa no es converteixi en un obstacle per a la població de les zones més vulnerables del planeta. Tanca el cercle: escull una obra, ajuda a qui ho necessita i gaudeix-ne.

 

Si t’agrada el que veus, mira la resta d’obres a la galeria fotogràfica de Visions i si estàs interessat en alguna, posa’t en contacte amb la Fundació.