500.000 mirades recuperades
El nostre repte: 500.000 més
Ens hi ajudes?

 

La campanya “500.000+500.000” vol convertir-se en un punt d’inflexió a la trajectòria d’Ulls del món dins la lluita contra la ceguesa evitable des del nostre naixement, l’any 2001. Ja hem tractat a mig milió de persones, però ens hem proposat doblar aquesta xifra en només cinc anys, evitant la ceguesa de 500.000 persones més de zones desfavorides del Sàhara, Moçambic, Bolívia i Mali.

Hem assumit un gran repte i, per fer-ho realitat, necessitem l’ajuda de tots. Grans personalitats del món del cinema i la interpretació com Isaki Lacuesta, Josep Maria Pou, Lluís Homar, Alicia González Laá, Núria Prims i Mariona Tena ja s’han sumat a la campanya de conscienciació, juntament amb persones anònimes com Asun Uñó i Virginia Zerna Claros, que han viscut de molt a prop tot el que suposa perdre la visió.

Tots ells, així com Rafael Ribó i el doctor Borja Corcóstegui, president i vicepresident d’Ulls del món respectivament, protagonitzen les peces audiovisuals que conformen aquesta nova campanya de conscienciació apel·lant al compromís de tota la societat, compartint amb nosaltres les seves pors en relació amb la pèrdua de visió i imaginant què seria allò que mai voldrien deixar de veure.

L’objectiu està clar: aconseguir els fons econòmics necessaris per tractar a 100.000 persones anualment durant els pròxims cinc. Ens ajudes a complir-ho?

Veure els testimonis