L’emissora COMRàdio ha donat suport al treball de cooperació que la Fundació Ulls del món duu a terme per tal de prevenir i combatre la ceguesa evitable als països més pobres, concretament en el marc del programa Ulls del Sàhara.

COMRàdio ha cedit els seus estudis per enregistrar missatges de sensibilització per a la població sahrauí, els quals seran emesos en el transcurs dels pròxims mesos a l’emissora dels campaments, Ràdio RASD. Els missatges recullen una sèrie de consells d’higiene ocular bàsica que van adreçats especialment a les dones, que estan al càrrec de la població infantil, amb l’objectiu de reduir la incidència de les patologies oculars. La gravació ha anat a càrrec de dos voluntaris de la Fundació d’origen sahrauí, Magali Ahmed i Ammu Mohamed.

COM Ràdio és una emissora pública integrada per una xarxa de més de 140 emissores municipals que dóna cobertura a la pràctica totalitat del territori. Aquesta col·laboració se suma a la realitzada els anys 2009 i 2010 per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya (XTVL), que va difondre l’espot publicitari d’Ulls del món en diversos espais solidaris amb motiu del Dia Mundial de la Visió.