Revisions oculars a una multitud de gent

La Fundació Ulls del món, juntament amb Caixabank, ha posat en marxa una iniciativa per continuar sumant esforços contra la ceguesa evitable. A partir d’ara, quan bescanviïs els teus Punts Estrella de CaixaBank, podràs donar-ne una part al nostre projecte de Moçambic adreçat a 3.000 persones, en especial dones i nenes sense recursos. El seu objectiu és garantir el dret a la salut ocular i millorar-ne l’accés i la disponibilitat per reduir la prevalença de la ceguesa evitable i dels problemes refractius a la província d’Inhambane.

Aquesta és una de les vies solidàries de col·laboració, però n’hi ha d’altres:

  • Participar en el programa “Un milió de somriures” de DKV Seguros a través del web migranodearena.org, una opció per als clients i empleats de la companyia. Els donatius es destinen al projecte “Obrint els ulls a Moçambic”.
  • Comprar un obsequi solidari a les botigues de General Òptica. Aquesta òptica ven uns clips porta ulleres imantats que permeten portar les ulleres penjades mentre no s’utilitzen, i també uns estoigs ultra plans plegables. A més de molt pràctics, aquests objectes són solidaris, ja que els beneficis obtinguts de la seva venda es destinen a la lluita contra la ceguesa evitable que promovem des d’Ulls del món.
  • Participar en el programa 100% RACC. Cada vegada que els clients del RACC fan una compra, sumen Bonus RACC: uns punts que es poden canviar per béns i serveis inclosos en el seu catàleg de regals, on s’ofereix la possibilitat de fer donatius a diverses entitats sense ànim de lucre, com la nostra. Amb una aportació de 150 Bonus RACC, el client fa un donatiu de 4,5€ per a donar suport a les activitats del Programa Ulls de Mali.
  • Fer la reserva on line d’un allotjament de la cadena Hospes Hoteles. De cada reserva feta a través del seu web, es destinen 0,50€ a projectes de la nostra fundació.
  • Participar en el programa ONG Bankia. Els clients de Bankia poden fer-se amb la Targeta ONG, mitjançant la qual cediran el 50% dels beneficis nets obtinguts pel seu ús en comerços a la nostra entitat, sense que els suposi cap cost addicional.
  • Comprar una cadena de plata per a ulleres de Promojoya. Aquesta joieria dóna 1€ a la nostra fundació per cada cadena venuda.

Amb totes aquestes iniciatives solidàries oferim diferents opcions de col·laboració perquè tothom pugui trobar la millor manera de fer costat a Ulls del món. Juntament amb la intensa feina que realitza el nostre voluntariat, a les aportacions dels socis i a les donacions puntuals, sumem esforços que ens permetin fer realitat els nostres projectes i, fins i tot, crear-ne de nous.