Maria Antònia Gaza, voluntària d'Ulls del Món al Mercat Solidari de l'ICAB

Maria Antònia Gaza, voluntària d’Ulls del Món al Mercat Solidari de l’ICAB

El passat 3 de febrer, Ulls del món va estar present al Mercat Solidari de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB) juntament amb una trentena més d’entitats. La iniciativa va tenir lloc per segon any consecutiu amb motiu de la festivitat de Sant Raimon de Penyafort, patró dels advocats.

Des d’Ulls del món varem aprofitar l’ocasió per donar a conèixer, un cop més, el Fons d’Art solidari a través de l’exposició de dues de les obres més significatives, Femme Trempée de Miquel Barceló i Al món obrim els ulls d’Antoni Tàpies. Més informació sobre el Fons d’Art.

Així mateix, es va fer difusió dels Llegats i herències solidàries, per a aquelles persones que quan ja no hi siguin volen que la seva solidaritat perduri i arribi a aquells qui més ho necessiten. En aquest sentit, varem comentar als advocats que, si volien, podien actuar com a prescriptors d’Ulls de món i donar a conèixer la Fundació entre els seus clients que puguin estar-hi interessats. Més informació sobre Llegats solidaris.