Jesus serra

La Fundació Ulls del món ha renovat recentment la col·laboració que té amb la Fundació Jesús Serra a través de la signatura d’un conveni que permet a les dues entitats seguir col·laborant per tal de millorar la qualitat de vida de milers de persones amb deficiències visuals als països més pobres del món. Enguany la col·laboració de la Fundació Jesús Serra anirà destinada al projecte Ulls de Mali que té com a objectiu la millora de l’atenció oftalmològica per a la població de la regió de Mopti.

L’acte de signatura es va dur a terme al mes de maig a la seu de la Fundació Jesús Serra i va anar a càrrec de la directora general d’Ulls del món, Núria Ramon, i de la Directora de la Fundació Jesús Serra, Laura Halpern.

La Fundació Jesús Serra, que col·labora amb Ulls del món des de l’any 2003, és una entitat sense ànim de lucre creada en nom i memòria de Jesús Serra Santamans reconegut empresari i mecenes i fundador del grup Catalana Occident que té com a finalitat donar suport a iniciatives en àrees com el mecenatge cultural, la investigació científica i l’acció social.