Mira com pots tornar la visió a uns ulls que l’han perduda o estan en risc de perdre-la!

Fes la teva aportació a Ulls del món i ajuda les pesones més vulnerables a poder veure la realitat. Fes que arribin les ulleres a qui les necessita, que les cataractes no impedeixin treballar o estudiar a ningú i que els nens i nenes puguin accedir a revisions oculars a les escoles.

Pots col·laborar amb Ulls del món de diferents maneres: fes-te soci o sòcia, fes un donatiu puntual a la Fundació, deixa el teu llegat solidari o adquireix una de les obres del nostre Fons d’art solidari.

A més de contribuir a transformar la vida de les persones, la teva aportació té més recompensa per a tu en termes fiscals. La modificació de la Llei de mecenatge (Reial decret llei 6/2023, de 19 de desembre), ha incrementat els percentatges de deducció:

  • La deducció de les donacions de persones físiques és del 80% per als primers 250 euros. A partir d’aquesta quantitat, les donacions es dedueixen al 40%.
  • En el cas de les persones jurídiques, les deduccions en l’impost de societats és del 40%.
  • En ambdós casos, la deducció augmenta al 45% per a les persones físiques i al 50% per a les persones jurídiques en els casos que s’hagi fet una donació a la mateixa entitat durant els dos exercicis anteriors d’igual o més import.