Cèntims que obren ulls

Recollint el xec d'arrodoniment solidari de Bon Preu i EsclatUlls del món compta amb el suport de la tecnologia que ofereix l’empresa Worldcoo per finançar part dels projectes de cooperació oftalmològica que té en marxa. Gràcies a la iniciativa de l’arrodoniment solidari, que uneix companyies socialment responsables amb entitats socials, diferents firmes donen suport a projectes solidaris, a través de la implicació dels seus usuaris i usuàries.

Al llarg del mes d’agost de 2022, Ulls del món ha estat l’entitat beneficiària de la solidaritat dels clients i les clientes dels establiments Bonpreu i Esclat, que han volgut arrodonir l’import de les seves compres (els cèntims dels tiquets de caixa) per contribuir a la lluita contra la ceguesa evitable a Mali, i s’ha aconseguit una recaptació superior a 50.000 euros.

Les microdonacions són una iniciativa voluntària que aporta un valor important a les causes com el Dret Universal a la Visió, tant en termes de recaptació econòmica com de visibilitat de la marca i de l’impacte dels projectes.

Entre els mesos de juliol i novembre de 2022, General Optica ha participat en la iniciativa d’arrodoniment a favor de les activitats que té en marxa Ulls del món i fer possible que no hi hagi persones cegues per causes prevenibles o curables, ja que tothom té dret a una salut ocular de qualitat.

Ulleres per a un futur millor

Ulleres Sting Junior

La Fondazione Ennio de Rigo i General Optica han prorrogat un any més la reeixida col·laboració amb la Fundació Ulls del món, iniciada l’any 2019.

La iniciativa consisteix en la promoció de muntures de la marca STING Junior a les botigues de General Optica. Una col·lecció destinada a infants i joves en edat escolar. Per cada muntura venuda, la Fondazione Ennio de Rigo, que té per objectiu garantir als nens i nenes el seu dret inalienable a la salut i l’educació, té previst donar dos euros a Ulls del món per a la implementació d’activitats de lluita contra la ceguesa evitable en alguns dels territoris més vulnerables del món.

Els defectes refractius no corregits són la principal causa de deficiències visuals al món i un dels motius més freqüents de fracàs i abandonament escolar. Els programes de revisió a les escoles i detecció precoç de patologies que du a terme Ulls del món ajuden a combatre aquestes situacions i garantir l’accés equitatiu i de qualitat de la població infantil i juvenil a la millor visió possible.

La Fondazione Ennio de Rigo, amb domicili a Langarone, Itàlia, i General Optica, amb punts de venda a tot l’Estat espanyol i Portugal, sumen esforços perquè els nens i les nenes puguin veure un futur a les seves vides. I Ulls del món ho fa possible.

 

General Optica: Un obsequi pràctic per als teus ulls i solidari

clip udm

General Optica ha posat a la venda uns objectes para-òptics solidaris MAI VISTOS!

Es tracta de clips porta ulleres imantats que et permeten portar les ulleres penjades mentre no les uses i, a la vegada, et garanteix no perdre-les i, també, estotjos ultra plans que es pleguen perquè no t’ocupin espai quan portes les ulleres posades.

Són objectes pràctics i, a la vegada, solidaris amb Ulls del món atès que General Optica destina els beneficis de la seva venda a la lluita contra la ceguesa evitable que promou la Fundació.

Un bon regal per a aquestes festes que pots trobar, en diferents models i colors, a qualsevol botiga de General Optica de tot l’Estat espanyol i Portugal.

Bonus RACC del Programa 100% RACC

El RACC a través d’un conveni de col·laboració amb Ulls del món, dona l’oportunitat als seus clients de col·laborar donant suport al Programa Ulls de Mali a través del seu programa de fidelització 100% RACC.

El Programa 100% RACC consisteix en l’atribució de punts anomenats Bonus RACC als clients del RACC en funció de l’operativa i compres realitzades. Aquests punts es poden canviar per béns i serveis inclosos en el seu catàleg de regals on s’inclou la possibilitat de fer donatius a diverses entitats sense ànim de lucre, entre les quals hi ha Ulls del Món, que amb una aportació de 150 Bonus RACC el client està fent un donatiu de 4,5€ per a donar suport a les activitats del Programa Ulls de Mali.

Si sou clients del RACC podeu col·laborar fent clic a la imatge següent:

racc-logo-web

Tarjeta ONG de Bankia

Bankia ofereix dins la seva oferta de mitjans de pagament la Targeta ONG.

El titular de la Targeta ONG pot escollir  Ulls del món per cedir el 50% dels beneficis nets obtinguts per l’ús en comerços de la targeta. D’aquesta manera, els clients de Bankia poden col·laborar amb la Fundació sense que això suposi cap cost addicional.

Si ets client de Bankia contracta aquí la teva targeta genèrica ONG i ajuda’ns a erradicar la ceguesa evitable!

Cofres solidaris de L’Occitane

L'Occitane en Provence

L’OCCITANE ha posat en marxa una campanya a favor del projecte que Ulls del món està implementant a Mali. La campanya “Cofres solidaris” ofereix als seus clients i clientes la possibilitat de donar suport al dret universal a la visió amb l’adquisició d’un dels tres cofres solidaris amb productes cosmètics que tindrà a la venta durant les festes de Nadal, tant a les botigues físiques com en línia. La filial espanyola d’aquesta marca donarà a Ulls del món 10€ per cadascun d’aquests cofres venuts, fins arribar a un màxim de 10.000 euros. Per a més informació sobre aquesta iniciativa podeu accedir al web de L’OCCITANE.

Cofre Almendra L'Occitane

Cofre Reset L'OccitaneCofre Verbena L'Occitane

També podeu comprar directament els cofres solidaris clicant sobre les imatges.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el compromís que L’OCCITANE va assumir des dels seus inicis amb la lluita contra la ceguesa evitable i en la iniciativa “Caring for Sight”, que, amb els suport de la Fundació L’OCCITANE, té com a objectiu atendre la visió de 15 milions de persones arreu del món d’ara i fins l’any 2025. En el marc d’aquesta iniciativa, Ulls del món rebrà una aportació de 20.000 euros (entre la Fundació L’OCCITANE i la filial) per arribar a 153.000 persones de Mali i revisa’ls-hi la visió.