General Optica: Un obsequi pràctic per als teus ulls i solidari

clip udm

General Optica ha posat a la venda uns objectes para-òptics solidaris MAI VISTOS!

Es tracta de clips porta ulleres imantats que et permeten portar les ulleres penjades mentre no les uses i, a la vegada, et garanteix no perdre-les i, també, estotjos ultra plans que es pleguen perquè no t’ocupin espai quan portes les ulleres posades.

Són objectes pràctics i, a la vegada, solidaris amb Ulls del món atès que General Optica destina els beneficis de la seva venda a la lluita contra la ceguesa evitable que promou la Fundació.

Un bon regal per a aquestes festes que pots trobar, en diferents models i colors, a qualsevol botiga de General Optica de tot l’Estat espanyol i Portugal.

Bonus RACC del Programa 100% RACC

El RACC a través d’un conveni de col·laboració amb Ulls del món, dona l’oportunitat als seus clients de col·laborar donant suport al Programa Ulls de Mali a través del seu programa de fidelització 100% RACC.

El Programa 100% RACC consisteix en l’atribució de punts anomenats Bonus RACC als clients del RACC en funció de l’operativa i compres realitzades. Aquests punts es poden canviar per bens i serveis inclosos en el seu catàleg de regals on s’inclou la possibilitat de fer donatius a diverses entitats sense ànim de lucre i entre les que és troba Ulls del Món a la que amb una aportació de 150 Bonus RACC el client està fent un donatiu de 4,5€s per a donar suport a les activitats del Programa Ulls de Mali.

Si sou clients del RACC podeu col·laborar fent click a la imatge següent:

racc-logo-web

Targeta ONG de Bankia

Bankia ofereix dins la seva oferta de mitjans de pagament la Targeta ONG.

El titular de la Targeta ONG pot escollir Ulls del món per cedir el 50% dels beneficis nets obtinguts per l’ús en comerços de la targeta. D’aquesta manera, els clients de Bankia poden col·laborar amb la Fundació sense que això suposi cap cost addicional.

Si ets client de Bankia contracta la teva targeta genèrica ONG i ajuda’ns a erradicar la ceguesa evitable!