Crema de mans L'OccitaneCremes solidàries de L’Occitane

L’OCCITANE ha posat en marxa una campanya a favor del projecte que Ulls del món està implementant a Mali. La campanya ofereix als seus clients i clientes la possibilitat de donar suport al dret universal a la visió a la regió de Mopti amb l’adquisició d’una crema de mans de Karité solidària, que tindrà a la venda entre el 21 de febrer i el 23 d’abril de 2024.

Cèntims que obren ulls

Recollint el xec d'arrodoniment solidari de Bon Preu i EsclatUlls del món compta amb el suport de la tecnologia que ofereix l’empresa Worldcoo per finançar part dels projectes de cooperació oftalmològica que té en marxa. Gràcies a la iniciativa de l’arrodoniment solidari, que uneix companyies socialment responsables amb entitats socials, diferents firmes donen suport a projectes solidaris, a través de la implicació dels seus usuaris i usuàries.

Al llarg del mes d’agost de 2022, Ulls del món ha estat l’entitat beneficiària de la solidaritat dels clients i les clientes dels establiments Bonpreu i Esclat, que han volgut arrodonir l’import de les seves compres (els cèntims dels tiquets de caixa) per contribuir a la lluita contra la ceguesa evitable a Mali, i s’ha aconseguit una recaptació superior a 50.000 euros.

Les microdonacions són una iniciativa voluntària que aporta un valor important a les causes com el Dret Universal a la Visió, tant en termes de recaptació econòmica com de visibilitat de la marca i de l’impacte dels projectes.

Entre els mesos de juliol i novembre de 2022 i entre desembre de 2023 i gener de 2024, General Optica ha participat en la iniciativa d’arrodoniment a favor de les activitats que té en marxa Ulls del món i fer possible que no hi hagi persones cegues per causes prevenibles o curables, ja que tothom té dret a una salut ocular de qualitat.

Ulleres per a un futur millor

Ulleres Sting Junior

La Fondazione Ennio de Rigo i General Optica han prorrogat un any més la reeixida col·laboració amb la Fundació Ulls del món, iniciada l’any 2019.

La iniciativa consisteix en la promoció de muntures de la marca STING Junior a les botigues de General Optica. Una col·lecció destinada a infants i joves en edat escolar. Per cada muntura venuda, la Fondazione Ennio de Rigo, que té per objectiu garantir als nens i nenes el seu dret inalienable a la salut i l’educació, té previst donar dos euros a Ulls del món per a la implementació d’activitats de lluita contra la ceguesa evitable en alguns dels territoris més vulnerables del món.

Els defectes refractius no corregits són la principal causa de deficiències visuals al món i un dels motius més freqüents de fracàs i abandonament escolar. Els programes de revisió a les escoles i detecció precoç de patologies que du a terme Ulls del món ajuden a combatre aquestes situacions i garantir l’accés equitatiu i de qualitat de la població infantil i juvenil a la millor visió possible.

La Fondazione Ennio de Rigo, amb domicili a Langarone, Itàlia, i General Optica, amb punts de venda a tot l’Estat espanyol i Portugal, sumen esforços perquè els nens i les nenes puguin veure un futur a les seves vides. I Ulls del món ho fa possible.

 

General Optica: Un obsequi pràctic per als teus ulls i solidari

clip udm

General Optica ha posat a la venda uns objectes para-òptics solidaris MAI VISTOS!

Es tracta de clips porta ulleres imantats que et permeten portar les ulleres penjades mentre no les uses i, a la vegada, et garanteix no perdre-les i, també, estotjos ultra plans que es pleguen perquè no t’ocupin espai quan portes les ulleres posades.

Són objectes pràctics i, a la vegada, solidaris amb Ulls del món atès que General Optica destina els beneficis de la seva venda a la lluita contra la ceguesa evitable que promou la Fundació.

Un bon regal per a aquestes festes que pots trobar, en diferents models i colors, a qualsevol botiga de General Optica de tot l’Estat espanyol i Portugal.