El teu suport no té preu i, per reduïda que sigui, la teva aportació pot allunyar la ceguesa de moltes vides. Fes-te soci o sòcia d’Ulls del món i, amb la teva aportació periòdica, ajudarem els més vulnerables a mirar la pobresa als ulls.

  • Amb 10€ al mes, 20 persones a Mali tindran les ulleres que necessiten per poder seguir la seva vida amb normalitat.
  • Amb 30€ al mes es revisarà la vista de 240 infants a Bolívia per prevenir patologies i facilitar la seva escolarització
  • Amb 60 € al mes, 10 moçambiquesos o moçambiqueses podran recuperar la visió.
  • Amb 150€ al mes, un equip tècnic dels camps de refugiats i refugiades sahrauís de Tindouf (Algèria) rebrà formació en atenció ocular primària.

Tot suma i entre tots i totes podem aconseguir que tothom vegi el món amb més claredat. Col·labora amb nosaltres i seguim obrint els ulls al món!

Col·labora amb la Fundació fent una aportació periòdica a través de domiciliació bancària:

Nom i Cognoms

NIF

Adreça

Població

Codi Postal

Telèfon

E-mail

Idioma:

Import
10€30€60€150€Un altre import
Un altre import:

Periodicitat

Banc (24 dígits)
Codi Compte Corrent


Sol·licito que, fins a nou avís, abonin amb càrrec al compte corrent facilitat els rebuts que, en concepte de quota d'associació, presentarà la Fundació Ulls del món.

D'acord amb l'establert per la Llei Orgànica 15/1999, li informem que les dades obtingudes d'aquest formulari seran incorporats a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de FUNDACIO PRIVADA ULLS DEL MON amb la finalitat d'atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça C/ TAMARIT 144 - 146, ENTLO 2ª, 08015 BARCELONA. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades. L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.

Accepto el tractament de les meves dades

Si vols gaudir de la desgravació fiscal segons la Llei 49/2002, pots emplenar aquest formulari.