Ulls del món ha celebrat aquest dijous el seu onzè aniversari a la Sagrada Família, un acte en el qual ha volgut agrair el suport rebut per totes les persones que, de forma solidària i desinteressada, fan possible els projectes de cooperació que té en marxa en benefici de les poblacions més desfavorides del món.

A l’acte hi han assistit unes 160 persones, entre voluntaris, col·laboradors i donants, una xifra que la Fundació valora molt positivament tenint en compte la situació de crisi econòmica actual, la qual ha afectat també al camp de la solidaritat i als valors que l’envolten. En aquest context, és vital la col·laboració d’aquestes persones per tal que l’entitat pugui obrir els ulls al món, seguint la màxima de sumar conjuntament en temps difícils.

L’acte ha consistit en una visita guiada al temple d’Antoni Gaudí facilitada de forma solidària i ha finalitzat amb els habituals parlaments a càrrec del president, el vicepresident i la directora de la Fundació, Rafael Ribó, Borja Corcóstegui i Núria Ramon, respectivament. També ha pres la paraula l’oftalmòleg i voluntari d’Ulls del món, Carlos Móser.

L’aniversari de la Fundació s’ha convertit amb els anys en una cita ineludible per a les persones vinculades a l’entitat. En les deu edicions anteriors ha visitat llocs tan emblemàtics com ara el Museu Picasso, el Palau de la Música, la Fundació Tàpies, el Parlament de Catalunya o el Camp Nou.