Una revisió és el primer pas per prevenir i tractar patologies oculars que poden convertir-se en una ceguesa evitable. I és el punt de partida amb el qual Ulls del món inicia una acció a les seves xarxes socials que, gràcies a la col·laboració de Novartis, ajudarà a proporcionar assistència ocular a milers de persones de Bolívia.

Entre l’1 i el 25 de novembre, per cada nou seguidor o seguidora de la Fundació al seu Facebook, Instagram o Twitter, s’aconseguiran 5 revisions oculars a persones que no compten amb recursos per rebre atenció ocular. D’aquesta manera, Novartis finançarà fins a 4.000 revisions dirigides a la població de les zones més vulnerables de Bolívia. El hashtag de l’acció ja és tota una declaració d’intencions: #MiradasSinCeguera.

Aquesta col·laboració de Novartis s’emmarca dins d’un dels objectius de la seva àrea d’Oftalmologia: eradicar la ceguesa evitable informant i conscienciant sobre les patologies oculars. I se suma a la campanya que va llançar la companyia aprofitant el Dia Mundial de la Visió, #UnaCitaConTuVista, per conscienciar la societat sobre la importància d’acudir a revisar-se la vista de manera periòdica i tenir cura de la salut visual: a nivell mundial, aproximadament 1.300 milons de persones pateixen algun tipus de discapacitat ocular.

Amb aquesta iniciativa s’han aconseguit un total de 4.000 revisions oculars per a persones de les zones més vulnerables de Bolívia. El hashtag de l’acció ja era tota una declaració d’intencions: #MiradasSinCeguera.