La Nit dels Ulls del món 2013

Ulls del món ha organitzat el seu sopar anual de sensibilització, rendició de comptes i captació de fons a Barcelona, ciutat que ja ha acollit aquest acte solidari en cinc edicions de forma alternativa a Madrid, Bilbao, Lisboa, Andorra la Vella i Santiago de Compostel·la.

La Nit dels Ulls del món va tenir lloc el passat 21 de novembre a l’Hotel Majestic de Barcelona. Al sopar hi van assistir, entre d’altres, l’Alcalde de Barcelona, Xavier Trias, el Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, i el President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve,  juntament amb  d’altres representants de l’àmbit polític, empresarial, cultural i sanitari, que han volgut demostrar, tot i la complicada situació econòmica actual, el seu compromís amb Ulls del món i el treball fet durant l’última dècada en benefici de les persones amb menys recursos.

L’acte va ser presentat pel Jordi Basté  i la Martina Klein, i va comptar amb la brillant actuació musical del reconegut compositor català Jordi Savall, acompanyat pel seu fill Ferran Savall.

A la celebració s’hi va sumar el Xef Nandu Jubany que va elaborar unes postres de xocolata que es van poder degustar amb un antifaç fent que els assistents al sopar es posessin, per uns minuts, a la pell dels que no poden veure-hi.

Gràcies a les diverses contribucions a La Nit, enguany s’ha obtingut una recaptació de més de cent quaranta-vuit mil euros, la qual ajudarà a seguir avançant en els diferents projectes de cooperació que la fundació té en marxa.