Jornades

Ulls del món va celebrar, a principis del mes de febrer, les jornades de treball i reflexió internes que organitza anualment per avaluar el resultats de l’any anterior i revisar i redissenyar les estratègies i les activitats per a l’any en curs.

Al llarg de la setmana de treball, que es va desenvolupar entre la seu d’Ulls del món i l’auditori de l’Institut de Microcirurgia Ocular de Barcelona, es va coincidir en valorar l’any 2015 com a positiu per a Ulls del món atès que, malgrat les dificultats econòmiques, es van consolidar els projectes i es van poder assolir gran part dels resultats previstos. Entre els èxits més destacats hi ha la creació ‘’un nou quiròfan a la ciutat de Tarija, Bolívia, per donar atenció a la població d’aquest departament.

Les jornades anuals van portar novament a Barcelona tots els coordinadors dels projectes de cooperació sobre terreny, consolidant-se com una oportunitat per compartir experiències i coneixements.

El divendres, 5 de febrer, la Fundació va cloure les jornades amb una sessió de treball en la qual van prendre part els membres del Comitè Executiu, el Comitè Mèdic, tot l’equip operatiu i alguns voluntaris i col·laboradors per analitzar el funcionament del projectes de cooperació i aprendre dels èxits col·lectius.