Ulls del Món celebra el dia 17 de juliol el seu setè aniversari. Ho fa organitzant una visita a la col·lecció permanent de la Fundació Joan Miró (a partir de les 19.30 hores), on convida a totes les persones que fan possible que, des de l’any 2001, treballi per prevenir i combatre la ceguesa evitable entre les poblacions més pobres del món.

Així, l’acte està obert als oftalmòlegs, anestesistes, metges generalistes, infermers, tècnics d’equipaments, òptics i logístics que col·laboren en els diversos projectes de cooperació de la Fundació. També als professionals no sanitaris que donen suport a Ulls del Món en d’altres activitats, com ara la divulgació de la feina feta, la implementació de les campanyes de presa de consciència o l’assessorament tècnic.

Així mateix, aquest 2008 es vol implicar als associats de l’entitat compromesos en la lluita contra la ceguesa evitable i a les entitats i empreses col·laboradores, que amb les seves aportacions econòmiques contribueixen a garantir el dret a veure-hi de les persones més pobres del món.

La celebració de l’aniversari és una data ineludible per a Ulls del Món, ja que amb el temps s’ha convertit en un lloc de trobada de tots aquells que hi estan vinculats. Aquest acte es va iniciar l’any 2002, amb una passejada en bicicleta per la ciutat de Barcelona; un any després es va celebrar al Caixa Fòrum. El 2004 l’aniversari va tenir lloc al Palau de la Música Catalana, el 2005 al Museu d’Història de Catalunya, el 2006 al Museu Picasso i l’any passat al Parlament de Catalunya.