Mahmud

Les activitats d’Ulls del món als campaments de refugiats i refugiades sahrauís han continuat amb èxit aquest darrer trimestre.

Per una banda, el passat mes de juliol van finalitzar amb èxit les activitats programades en el marc del projecte 2014-2015 Ulls del Sàhara. Accessibilitat i Disponibilitat en Salut Ocular a la Població Refugiada Sahrauí, després que s’iniciés al gener del 2014. Les accions que s’hi ha desenvolupat durant tot aquest període han sigut diverses: atenció òptica permanent, capacitació de personal local i sensibilització de la població i el personal d’atenció mèdica primària sobre les diverses afeccions oculars.

Durant la intensa calor dels mesos d’estiu que es viu sobre el terreny, s’ha aprofitat per gestionar la caravana solidària que ha de portar material als campaments. A partir d’un control del romanent del material, la Fundació ha encarregat noves existències de medicaments i altres fungibles, instrumental mèdic, lents en brut per col·locar-les a muntures, projectors per a optotipus elèctrics, optotipus elèctrics i tot un ampli reguitzell d’altres elements necessaris per a l’atenció als refugiats i refugiades que habiten als campaments sahrauís.

Ulls del Sàhara rep el suport de l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID).