premis dkv llotja242

El passat 8 de juny es va celebrar la tercera edició dels Premis DKV Medicina i Solidaritat a la Llotja de Mar de Barcelona amb l’assistència de 300 convidats entre els quals destaquen personalitats del sector sanitari i hospitalari de Barcelona.

Aquesta entitat premia, cada any, els projectes que tenen com a eix principal la investigació científic-mèdica, la sensibilització, la cooperació internacional, el voluntariat i la millora del benestar i la qualitat de vida dels col.lectius en risc d’exclusió.

La fundació va rebre el Premi DKV a la Medicina i Solidaritat, dotat amb 10.000 €, pel projecte ‘Obrint els ulls a Bolívia’. Un reconeixement a la nostra contribució a que persones amb deficiències visuals i sense recursos econòmics dels països pobres puguin rebre atenció oftalmològica de qualitat, valorant el gran impacte per la seva innovació, creació de tendència i foment de la sensibilització.

Un premi que ens fa moltíssima il.lusió i que ens permet continuar amb la tasca de desenvolupament òptic i oftalmològic dels països amb els quals col.laborem.

Els altres premiats la nit de l’event van ser l’Hospital de nens de Barcelona per la seva dedicació i lluita perquè tots els nens tinguin accés a cobrir les seves necessitats bàsiques, AFANIC una organització que ajuda a nens de Bolívia que pateixen càncer, i finalment també es va atorgar el premi Ciutat de Barcelona a Obertament una entitat que lluita per combatre l’estigma que pesa sobre la salut mental.

Felicitats a ells també per la tasca realitzada i gràcies al jurat del premi DKV per escollir-nos!