flyer 2x2

Ulls del món, com a entitat social adherida a la 36a Cursa d’El Corte Inglés, tenint en compte que està previst que s’hi inscriguin unes 70.000 persones, vol aprofitar aquesta oportunitat única per donar a conèixer que en els països pobres hi ha milers de persones cegues que podrien tornar a veure-hi si les ajudéssim.

Volem que, el mateix dia de la cursa, el diumenge 6 d’abril, la Fundació hi sigui present d’una forma molt visible creant una marea blava i negre d’Ulls del món, corrent junts des del mateix lloc, vestint la samarreta d’Ulls del món. També tindran un espai els qui no tenen previst córrer però també volen donar suport a la lluita contra la ceguesa evitable formant part, a l’inici de la cursa, d’una de les imatges que esperem que arribin a moltes més persones a través dels mitjans de comunicació que cobreixin aquest esdeveniment.

Ens proposem ser unes 100 persones donant suport a Ulls del món. Si t’hi animes, posa’t en contacte amb la Fundació (fundacio@ullsdelmon.org/ 934515152) perquè et poguem fer arribar una samarreta. O, si ho prefereixes, hem creat un esdeveniment al Facebook de la Fundació.

El lloc de trobada serà la sortida del metro de Catalunya, davant d’El Corte Inglés, a les 9h.

 Recorda que la Cursa, que és gratuïta, se celebrarà el diumenge dia 6 d’abril a les 9.30h. I cal inscriure-s’hi als centres comercials d’El Corte Inglés i de l’Hipercor o bé a través del web d’El Corte Inglés (http://www.cursaelcorteingles.cat). Que gran és veure-ho!