REFLEJOEl darrer clip audiovisual sobre les activitats de cooperació de la Fundació Ulls del món a Bolívia, dirigit per Sebastián Alfie i produït per Minimal Films, té a Gabor com a director de fotografia. Gabor va perdre la vista fa deu anys i, tanmateix, segueix implicat en el món dels audiovisuals. El documental, que porta el seu nom, explica com, malgrat no veure-hi, Gabor pot igualment participar en un rodatge i donar indicacions precises i perfectes sobre la fotografia d’una pel·lícula. La preparació i el rodatge del clip, que és, en realitat, el fi últim del documental, té a l’Eulogia, una dona gran cega que viu a l’àrea rural d’influència d’El Alto, com a protagonista i s’endinsa en la tasca d’Ulls del món a Bolívia.

Gabor, el documental, va ser escollit per participar a la secció oficial del Festival de Cinema de Màlaga a la categoria de documentals i ha rebut el premi Biznaga de Plata al millor director a la secció de documentals i també el Biznaga de Plata Premi del Públic.

El documental ja s’havia presentat abans al Festival de Cinema de Valladolid i al Festival del Mar de Plata a l’Argentina.

Mira el clip audiovisual d’Ulls de Bolívia