Andrés Müller-Thyssen, el nou supervisor mèdic del programa “Ulls de Moçambic” en substitució de Carlos Móser, es desplaça a Inhambane amb un equip de 5 experts professionals, composat per el també oftalmòleg José Ignacio Ostolaza i les infermeres instrumentistes Carme Castel, Nekane Sans i Sónia Martínez.

 Aquesta comissió mèdicoquirúrgica està previst que treballi, voluntàriament, entre els dies 10 i 25 de març a l’Hospital Provincial d’Inhambane, situat 450km al nord de Maputo, la capital de Moçambic, atenent a les persones amb deficiències visuals i sense recursos econòmics.

 L’objectiu d’aquesta comissió és tractar, principalment, pacients amb cataractes, tornant la visió a desenes de persones per tal que puguin tornar a ser autosuficents.

 En aquesta primera comissió de l’any també pren part de nova tècnica del programa, Mayka Balaguer, encarregada de coordinar la comissió i garantir que les activitats es desenvolupin correctament. La Mayka compta amb el suport del nou logista d’Ulls del Món sobre el terreny, Eugenio Langa.