El cap de programes, Paco Sanz, amb els membres de l'equip local d'Ulls del món a moçambic

El cap de programes, Paco Sanz, amb els membres de l’equip local d’Ulls del món a Moçambic

El passat 23 de febrer, el cap de l’àrea de programes, Paco Sanz, es va desplaçar a Moçambic per tal de fer un seguiment del projecte Ulls de Moçambic.

A banda de reunir-se amb l’equip local per treballar les línies de futur del  projecte, està previst que el responsable de programes es trobi amb els diferents responsables de la contrapart local, el Ministeri de Salut i la Direcció Provincial de Salut d’Inhambane, així com també amb el representant a Moçambic de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament,  principal finançadora del programa.

En Paco Sanz, acompanyat del coordinador del projecte, Eric Lavis, també  visitarà els hospitals d’Inhambane i de Chicuque i es reunirà amb els corresponents responsables d’oftalmologia així com amb el nou oftalmòleg d’Inhambane.

El programa Ulls de Moçambic, engegat durant el 2002, se centra principalment a la província d’Inhambane, situada a la zona sud del país africà, on el personal local gestiona un servei d’oftalmologia i un taller d’òptica posats en marxa per Ulls del món.