Del 27 d’octubre al 11 de novembre està previst que es desplaci als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, a Algèria, la segona comissió d’aquest any adreçada a la formació en òptica dels tècnics locals.

Aquesta comissió, en el marc del programa Ulls del Sàhara i més concretament del Projecte d’enfortiment de les consultes i tallers d’òptica, està formada pels optometristes Maria Isabel Barberà de Múrcia, María Núñez de La Corunya, Mauro Pellegrini i Marta Senau, tots dos de Barcelona.

En aquesta ocasió, els optometristes que formen part d’aquesta comissió de formació aprofitaran per fer revisions oculars a les escoles alhora que ensenyen als òptics locals la manera de dur a terme aquestes exploracions.

Aquesta revisió de la població infantil dels campaments estarà vinculada amb la comissió medicopediàtrica que es desplaçarà als campaments tot just després, del 10 al 25 de novembre.

Així mateix, Ulls del Món donarà al Ministeri de Salut del Govern de la RASD 800 ulleres de sol, 850 ulleres de vista cansada i més de 450 muntures per dotar les diferents consultes de Bol·la, Rabuni, Smara, Auserd i Al Aiún.