La Fundació ha inaugurat el 14 d’octubre l’exposició Amb altres ulls a l’Institut de Microcirurgia Ocular de Barcelona (IMO), coincidint amb el Dia Mundial de la Visió. Es tracta d’una mostra fotogràfica a través de la qual es pretén sensibilitzar els pacients del centre sobre la precària situació oftalmològica existent als països més pobres del món i les activitats que la Fundació duu a terme per a fer-hi front.

L’exposició l’integren 34 imatges dels fotògrafs Manel Esclusa i Elisenda Pons, així com de voluntaris de la Fundació, relacionades amb els projectes de cooperació desenvolupats als campaments de refugiats sahrauís, Bolívia, Moçambic i Mali. La mostra, que es podrà veure fins el dia 14 de desembre, s’ha inaugurat amb un acte en el qual han intervingut el president i el vicepresident de la Fundació, Rafael Ribó i Borja Corcóstegui, entre d’altres.

La inauguració ha coincidit amb el Dia Mundial de la Visió, una jornada de conscienciació que pretén focalitzar l’atenció de l’opinió pública en relació a la ceguesa i a la manca de visió a nivell mundial, i que enguany s’ha centrat en els resultats assolits per l’Organització Mundial de la Salut i l’Agència Internacional per a la Prevenció de la Ceguesa a falta d’una dècada per assolir la data clau del 2020.

La Fundació ha aprofitat aquesta data per difondre el seu espot publicitari en algunes de les principals cadenes de televisió (Televisió Espanyola, la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya, Barcelona Televisió i Canal Metro), que han emès diversos passis en espais solidaris. Es tracta d’un anunci en el qual es sensibilitza a l’opinió pública sobre el Dret Mundial a la Visió.

Per veure l’anunci, cliqueu sobre la següent imatge: