La Fundació organitza del 25 de setembre al 9 d’octubre la comissió pediàtrica prevista per aquest any als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf, en el marc del programa Ulls del Sàhara.

La comissió està integrada per l’oftalmòloga pediàtrica Teresa Noguer, l’optometrista José Conchi García i la logista Sandra Porcar, treballadora del Banc Sabadell. Els professionals voluntaris d’Ulls del món passen consulta als nens i nenes de les escoles primàries de totes les wilaies que durant el primer semestre de l’any han seleccionat els tècnics de la plantilla d’oftalmologia. Els escolars que presentin patologies seran intervinguts del 2 al 9 d’octubre a l’Hospital Nacional de Rabuni, treball en el qual col·laboraran l’infermer i la infermera instrumentista Jonathan Callejas i Maria Carmen Vallés, l’anestesista Anna Gomà i el tècnic d’equipaments José Luis Royo.

El programa Ulls del Sàhara té en aquests moments el suport dels ajuntaments d’Abrera, Aretxabaleta, Hondarribia, Santa Coloma de Gramenet, Sitges i Villabona.