Dinar solidari Durant els mesos de maig i juny la Fundació Ulls del món / Munduko begiak ha protagonitzat dos actes solidaris a Bilbao i Hondarribia destinats a recaptar fons i a difondre la seva labor per erradicar la ceguesa evitable als països més desfavorits.

Per una banda, a l’Església de la Encarnación de Atxuri (Bilbao), Miren Rodríguez, la coordinadora de Munduko begiak, i  Javier Arratibel, director de la coral Goiargi Abesbatza, van presentar el concert solidari ‘Música para sus ojos’ amb la participació de les corals Goiargi Abesbatza i Iubilo Bilbao Abesbatza. La convocatòria va ser tot un èxit: es van recaptar 1.248,65 € gràcies a les donacions dels assistents, un import que es destinarà a dotar de material i d’equipaments a un centre oftalmològic de Bankass (Mali).

A Hondarribia, la societat gastronòmica Klink va organitzar, per segon any consecutiu, un dinar solidari en el qual van participar 100 comensals i en el que es van recaptar 3.000 €. Aquest acte, a més de ser un acte solidari, fou una festa entranyable que va ajudar a establir vincles amb els assistents i les institucions. L’import recaptat es destinarà a la revisió ocular de 1.000 nens i nenes de Moçambic.

No podem estar més agraïts a tots els assistents i a totes les persones involucrades en aquestes iniciatives pel seu esforç i la seva implicació.
Tots ens movem per la ceguesa evitable. Gràcies, Euskadi. Eskerrik asko.