Ulls del món ha commemorat el desè aniversari organitzant el seu sopar anual de sensibilització, rendició de comptes i recaptació de fons a Barcelona, ciutat que ha acollit aquest acte solidari en quatre edicions de forma alternativa als de Madrid, Bilbao, Lisboa, Andorra la Vella i Santiago de Compostel·la.

La Nit dels Ulls del món ha tingut lloc el 25 de novembre a la Sala Oval del Palau Nacional, a Montjuïc. Hi han donat suport unes 400 persones, entre les quals hi havia el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, juntament a representants de l’àmbit polític, empresarial, cultural i sanitari, que han volgut demostrar el seu compromís amb Ulls del món i el treball fet durant l’última dècada en benefici de les persones amb menys recursos, tot i la complicada situació econòmica actual.

L’acte l’han presentat la periodista Susana Griso i l’actor Julio Manrique, i ha comptat amb l’actuació musical del Cor Jove de l’Orfeó Català i Ignasi Terraza. S’ha obtingut una recaptació superior als 200.000 euros, amb els quals se seguirà avançant en els diferents projectes de cooperació en marxa, amb el desenvolupament d’activitats d’informació, educació i comunicació a Moçambic, la consolidació de la xarxa d’atenció oftalmològica a Bolívia o activitats de formació a Mali i als campaments sahrauís, entre d’altres temes.