El dia 17 de juliol s’ha celebrat al Real Golf Club de Sant Sebastià el II Torneig de Golf Ulls del món/Munduko begiak, una competició de caràcter solidari que ha destinat els seus beneficis a la lluita contra la ceguesa evitable duta a terme per la Fundació als països més pobres del planeta.

La segona edició del torneig ha estat tot un èxit, ja que 170 participants s’han apropat al club donostiarra per tal de viure una jornada d’esport i solidaritat, tot i les condicions meteorològiques marcades per la pluja. La parella guanyadora del II Torneig de Golf Ulls del món/Munduko begiak en la modalitat Scratx ha estat la formada per Jaime Natesanz i Pablo Matesanz. Per la seva banda, Sara Ribera i Rafael Ruiz Balerdi s’han imposat en Handicap i Miguel Azpilicueta i Ignacio Vega de Seoane han estat els primers classificats a l’apartat Sènior. La competició s’ha emmarcat en la celebració de commemoració del centenari del Real Golf Club de Sant Sebastià, situat entre els municipis de Donostia i Hondarribia, que compta amb 18 forats i par 71.

El II Torneig de Golf Ulls del món/Munduko begiak ha comptat amb el suport de Bodegas Remelluri, Bicicletes Comet, Blanca Arsuaga, Club de Golf de Llavaneras, Freixenet, Galeria Altxerri, Golf Plus, Hotel Juan Carlos I, Hotel Jaizkibel, Hotel La Costa. Golf&Beach resort, Hotel Peralada. Wine Spa&Golf, María Jesús Echeverría, Perfumeria Díaz, Òptica Zinkunegui, Real Club de Golf El Prat, Restaurant Arzak, Restaurant Gambara, Tom Sagan, Tous i els mitjans de comunicació col•laboradors Canalgolf.com i Solo Golf&Viajes.