El Club Serres de Pals va acollir dissabte, dia 11 d’octubre, el Torneig de Golf Ulls del Món, una competició de caràcter solidari organitzada per la Fundació Ulls del Món amb l’objectiu de sensibilitzar a la població del nostre entorn en relació amb els dèficits de la sanitat ocular que pateixen les persones dels països més pobres del món i, alhora, divulgar i recaptar fons per als seus projectes de cooperació oftalmològica.

L’organització del torneig va resultat tot un èxit, ja que 87 participants es van acostar al club gironí per completar una volta als 18 forats i 6.263 metres del camp, en una jornada que va estar marcada per unes condicions climatològiques molt favorables. El campionat formava part del calendari 2008 de la Federació Catalana de Golf, i es va disputar en classe Oberta i en modalitat Stableford.

Marc Visa va ser el guanyador absolut del Torneig de Golf Ulls del Món, després d’imposar-se en la classificació scratx amb 29 punts, dos més que el segon classificat, Carles Millán, i tres més que el tercer, Josep Calabuy. La victòria a la competició femenina va correspondre a Maria Àngels Solà que, a més a més, va ocupar la segona posició de Handicap Superior, categoria en què es va imposar Ramon Medel, oftalmòleg que ha col·laborat com a voluntari amb la Fundació Ulls del Món. La tercera plaça de la categoria va ser per a Eugenio Soler. Pel que fa a Handicap Inferior, el vencedor va ser Ramon Chao, amb 40 punts, els mateixos que els seus dos acompanyants al podi, Josep Pericay i Ramon Pont.

La prova també va donar dos premis especials: al drive més llarg, que va guanyar Marc Visa en categoria masculina i Lourdes Bofill en femenina, i a la bola més propera, on es va imposar Carles Millán. El Torneig de Golf Ulls del Món va finalitzar amb un sorteig de premis, que van lliurar el vicepresident d’Ulls del Món, Borja Corcóstegui, i la directora general, Núria Ramon. També hi va participar l’impulsor del torneig, el Dr. Josep Visa, oftalmòleg que exerceix a l’Institut de Microcirugia Ocular de Barcelona i que col·labora amb la Fundació.