El primer curs de formació i actualització en subespecialitats oftalmològiques d’aquest any 2007 adreçat als professionals de l’Institut Nacional d’Oftalmologia de La Paz (Bolívia) està previst per als dies 11, 12, 13 i 14 de juny.

 En aquesta ocasió la temàtica del curs és el glaucoma, patologia ocular que interessa especialment als professionals bolivians que han sol·licitat a la Fundació que s’imparteixin diferents sessions en relació amb la classificació i els avenços en el diagnòstic, les indicacions, procediments i gestió post operatòria de les complicacions, l’exploració de la papil·la i els avenços en el tractament mèdic d’aquesta malaltia.

 Les oftalmòlogues Conxita Larena, Maribel Canut, Elena Arrondo i Elena Milla són les encarregades, en aquesta ocasió, d’impartir les diferents sessions formatives, coordinades pel Dr. Ricardo Casaroli, secretari del Comitè Mèdic de la Fundació.

 Es tracta del segon any consecutiu en que el programa de cooperació de la Fundació Ulls del Món inclou activitats formatives a través de videoconferència en el marc del projecte Cybercampus Ulls del Món, valorat, l’any 2006, molt positivament pels professionals locals.

 Una vegada més, Techno Trends i Alcon col·laboren en l’execució d’aquesta activitat.