Taller En el marc del programa Ulls de Mali i amb l’objectiu de millorar la detecció precoç i els coneixements de la població de Mopti en prevenció de la salut ocular, els dies 9 i 10 de setembre es va dur a terme, a l’Acadèmia d’Ensenyament de Douentza, un taller de capacitació en atenció primària de salut ocular adreçat als docents de les escoles de primària o centres d’Animació Pedagògica (CAP) de Bandiagara, Sangha, Koro, Madougou, Dioungani, Bankass, Sokoura i Douentza.

La cerimònia d’inauguració va ser presidida pel director de l’Acadèmia Sr. Hassane Maiga Sadio, el representant del Consell Regional de Mopti Sr. Badara Aliou Traore i els 40 participants al taller.

La capacitació es va dur a terme pel Dr. Ousmane Toure, oftalmòleg Cap del Departament d’Oftalmologia de l’Hospital Sominé Dolo de Mopti i el Sr. Idbaltanat Ag Sagayar, Assessor Pedagògic del CAP de Douentza.

En finalitzar el taller, els participants es van comprometre a traslladar els coneixements adquirits durant la formació a altres col·legues docents.

El programa Ulls de Mali compta el 2014 amb el suport de l’Ajuntament de BarcelonaFundació ProbitasFundació Jesús SerraFundació Roviralta i els Punts Estrella de “la Caixa”.