Les oftalmòlogues M. Teresa Marieges, Isabel Méndez i Teresa Noguer, aquesta última especialista en oftalmologia pediàtrica, l’anestesista Julia del Valle, les infermeres instrumentistes Mercedes Luzón i Soledad Ráfegas, l’optometrista Laura Ventosa i el logista Jaume Nebot composen la  quarta i darrera comissió quirúrgica que es desplaça aquest any als campaments de refugiats sahrauís en el marc del Programa Ulls del Sàhara.

El logista que acompanya a aquesta comissió, Jaume Nebot, forma part de l’equip comercial de Novartis Ophtalmics i la seva participació s’emmarca dins del conveni signat entre aquesta empresa farmacèutica i la Fundació per a la realització d’activitats de cooperació oftalmològica als països pobres.

Està previst que la comissió medicopediàtrica romangui als campaments de refugiats entre el 10 i el 25 de novembre combinant l’atenció oftalmològica d’adults amb la d’infants.

També formarà part d’aquesta comissió el fotògraf Manel Esclusa i el periodista Jordi Muntaner amb l’objectiu de fotografiar i filmar, respectivament, les activitats de la comissió sobre el terreny.