La Fundació Ulls del món ha participat el 27 de novembre a la iniciativa Mirades del món, unes jornades de cooperació organitzades per l’Ajuntament d’Alella, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’entitat ha disposat d’un estand a la plaça de l’Ajuntament, des del qual ha pogut informar a la població del municipi de les activitats de cooperació que duu a terme als territoris més pobres del món i, en especial, als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria). La representació d’Ulls del món ha anat a càrrec de l’optometrista voluntària Carol Camino i de la coordinadora del projecte Ulls del Sàhara, María Tavera.

I és que l’Ajuntament d’Alella dóna suport l’any 2011 al programa que la Fundació desenvolupa al Sàhara, el qual arriba a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i es concreta amb una aportació econòmica de 11.000 euros. Les jornades de cooperació Mirades del món s’han celebrat del 24 al 27 de novembre i s’han completat amb l’organització de xerrades, tertúlies i tallers, entre d’altres.