Els principals mitjans de comunicació catalans es fan ressò de la situació de la ceguesa evitable al món i del treball que la Fundació duu a terme per a fer-hi front en el marc del Dia Mundial de la Visió, una jornada de conscienciació que se celebra el 13 d’octubre impulsada pel programa Visió 2020: El Dret a Veure-hi.

Ulls del món difon els seus espot i falca publicitaris en aquests mitjans audiovisuals, que li ofereixen espais solidaris en els dies previs i posteriors a la jornada. Es tracta de les emissores RAC1, RAC105, Catalunya Ràdio i COM Ràdio, així com de Barcelona TV, la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya i Mou TV, cadena de la xarxa de metro de Barcelona. Aquesta iniciativa permet a la Fundació donar a conèixer el seu missatge a un bon número de persones a través de mitjans rigorosos i amb una gran repercussió al territori català. Podeu veure l’anunci, clicant en la imatge següent:

 

Altres mitjans, com ara Televisió de Catalunya, també han col·laborat amb Ulls del món al llarg de l’any. L’anunci exposa la tasca d’obrir els ulls al món desenvolupada per l’entitat i té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública sobre la problemàtica de les patologies oculars als països més pobres.