logos premsa DMV

El passat 8 d’octubre es va celebrar el Dia Mundial de la Visió i Ulls del món va aprofitar aquesta data per conscienciar sobre la possibilitat d’acabar amb la ceguesa evitable als països pobres i divulgar la tasca que realitza la Fundació.

Gràcies a la col·laboració de nombrosos mitjans de comunicació, Ulls del món va poder transmetre el seu missatge a més gent i així expandir l’esforç i feina de l’entitat a través d’anuncis i aparicions en premsa, ràdio i televisió.

Pel que fa a premsa, cal destacar les aparicions a diaris com El Punt Avui o el diari Ara, o l’entrevista que La Vanguardia va publicar amb el vicepresident d’Ulls del món, Borja Corcóstegui.  

Diverses emissores de ràdio també van voler sumar-se i contribuir a difondre la feina de la Fundació en la lluita contra la ceguesa evitable. La cadena COPE, Ràdio Canet i Ràdio Molins de Rei van entrevistar la directora general d’Ulls del món, Núria Ramon. A més a més, emissores com Barcelona FM, Catalunya Ràdio, Ràdio Estel o Ràdio Cornellà van col·laborar amb l’emissió de l’anunci de la Fundació.

Pel que fa a televisió, l’espot d’Ulls del món va poder veure’s a canals com TV3, BTV o a dotze televisions adherides a La Xarxa. L’Hospitalet TV també va emetre una entrevista amb la Núria Ramon.

Ulls del món vol agrair la col·laboració de tots els mitjans que han col·laborat a difondre la tasca de la Fundació i han ajudat a obrir més ulls en la lluita contra la ceguesa evitable.