La Fundació presenta del 3 al 19 de juliol l’exposició “Obrint els ulls a Bolívia” a Donostia, concretament a la sala Kutxa Boulevard (Alameda del Boulevard). Es tracta d’una mostra de la fotògrafa Elisenda Pons que posa de manifest les activitats que Ulls del món està implementant, des de l’any 2003, al municipi d’El Alto i la seva zona d’influència. És la primera vegada que les 36 imatges de la fotògrafa catalana s’exhibeixen en públic, des de que va viatjar a terres bolivianes l’octubre de l’any passat, com a testimoni d’una comissió mèdica.

L’exposició es va inaugurar el divendres dia 3 de juliol amb una roda de premsa a les 10.30 h, en la qual hi van ser presents el president i la directora general de la Fundació, Rafael Ribó i Núria Ramon, així com el delegat d’Ulls del món a Euskadi, Kike Otaegi. També hi van assistir representants de la sala Kutxa Boulevard i de l’Ajuntament de Donostia. L’exposició es podrà veure fins el 19 de juliol, en horari d’11.30 a 13.30 i de 17.00 a 21.00 h.

La Fundació Ulls del món té el suport de l’Ajuntament de Donostia i del Govern Basc en els diferents projectes de cooperació oftalmològica que té en marxa. També compta amb la col·laboració de la Kutxa en l’organització d’aquesta mostra.