Ulls del món participa a la 35a Conferència Europea de Coordinació de suport al Poble Sahrauí (EUCOCO), que se celebra del 20 al 22 de novembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). La representant de la Fundació en aquest acte amb periodicitat anual és la coordinadora del programa Ulls del Sàhara, Bibiana Ruberte.

La conferència té com a objectiu ser un espai de reflexió, coordinació i planificació de l’activitat solidària que es duu a terme als campaments sahrauís de Tindouf, on la Fundació treballa des de l’any 2001. Durant els tres dies s’organitzaran diferents grups de treball centrats en aspectes concrets de la vida quotidiana als campaments, com ara la salut (en el qual participa Ulls del món), l’educació, la igualtat de gènere o els recursos naturals. També estan previstes diferents intervencions, entre les quals destaca la del president de la República Àrab Sahrauí Democràtica (RASD), Mohammed Abdelaziz.

La 35a conferència reuneix a Barcelona representants polítics i socials catalans i sahrauís, però també procedents de l’Estat espanyol i de diferents països del món, així com membres de sindicats, associacions del moviment solidari i entitats sense ànim de lucre. EUCOCO està organitzada per la Federació Estatal d’Institucions Solidàries amb el Sàhara, la delegació del Front Polisario a Catalunya, l’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí i la Coordinadora Estatal d’Associacions Solidàries amb el Sàhara.